joi, 25 septembrie 2014

Achizitionare unui apartament – o alegere corecta

In cazul in care esti in cautarea unei unui apartament pe vrei care sa-l inchiriezi sau sa-l cumperi, trebuie sa fii foarte atent cand faci aceste alegeri, deoarece intr-un apartament trebuie sa faci o investie foarte mare, pe termen lung si trebuie sa alegi casa pe care ti-o doresti cu adevarat.  
            Este foarte greu sa iei decizii importante atunci cand vine vorba de cumpararea sau inchirierea unei case, de aceea cel mai bine ar fi tii cont de sfaturile specialistilor, care te pot ajuta foarte mult.
            Este bine de stiut ca nu este de ajuns ca locuinta pe care o cumperi sa arate foarte bine si sa fie foarte spatioasa, ci mai sunt multe alte aspecte de acre trebuie sa tinem cont, cum ar fi:

            Zona in care este situat apartamentul

            Zona in care este situat apartamentul pe care ti-l cumperiu este un criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand te muti. Locul in care este situat apartamentul este foarte important, deoarece trebuie safieo zona cu oameni civilizati, curata, sa aiba acces la mijloace de transport precum metrou si RATB.
            Apartamentul sa fie situat in apropierea unor diverse magazine si supoermarket-uri astfel incat sa nu fii nevoit sa mergi prea mult pentru a-ti face cumparaturile, chiara daca apartamentele situate in zone marginase sunt mai ieftine, nu trebuie sa te lasi pacalit pentru ca risti sa nu beneficiezi de tot ce ai nevoie.


Apartamente in Bucuresti
           
            Alege complexul in care este situat apartamentul cu atentie

            Inainte de cumpara apartamentul, viziteaza intreg complexul si informeaza-te daca acesta este dotat cu locuri de parcare, daca linistitea este asigurata de o echipa de paza, daca este curat, daca este un complex cu spalatorie si uscator si daca ai acces la aceste servicii, daca este un complex in care sunt situate sali de sport si de fitness, astfel incat sa nu fii nevoit sa pierzi timpul pe drum.

          Cat de scumpe sunt utilitatile
           
            In cazul in care bugetul tau este oarecum limitat, ar fi foarte bine sa te interesezi cam cat sunt utilitatile lunare, sa nu te trezesti cu sume foarte mari pe care nu le poti acoperi, alege un apartament pe masura posibilitatilor financiare de care dispui. Daca detii un animal, intereseaza-te daca trebuie sa platesti ceva, deoarece este posibil ca in anumite complexe sa fie ceruta o taxa pentru animalul al carui esti stapan.
            Care este pretul utilitatilor precum: gaze, electricitate, apa, abonamentul la cablu Tv, internetul.